Vegan Nedir ? FARMASİ VEGAN MI? 1

Vegan beslenme ihtiyacını hayvansal gıdalardan sağlamama anlamını taşır. Vegan yaşam tarzına göre hayvandan gelen et ve süt ile birlikte, yine hayvansal yağlarla üretimi gerçekleştirilen ürünlerin kullanımı doğru değildir. Veganlık bir yaşam biçimidir.

Farmasi de ürün kullanıcılarının hassasiyetlerine saygı duyan, önemseyen ve bu yönde ürün üreten bir şirkettir.

VEGAN ÜRÜN NEDİR ?

Vegan ürün, hayvansal ya da hayvanlardan dolaylı olarak elde edilen (süt, yumurta, bal gibi) hiçbir içeriği formülünde bulundurmayan ürünlerini ifade eder. Farmasi’deki hiçbir ürün (KOLAJEN VE OMEGA 3 hariç) hayvansal içerik kullanılmadan üretilmektedir.

Bu konu ve her konu hakkında daha detaylı  bilgilere ulaşmak için lütfen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Farmasi Vegan mıdır?

FARMASİ VEGAN MI? 2

Vegan kriterlerini uygulayan şirketlerin sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Farmasi bilindiği üzere hem kullanıcılarına, hem çevreye hem de hayvanlara, kısacası tüm canlılara ve Dünya’ya saygılı bir firmadır. Farmasi Vegan kriterlerini uygulamakta ve tüm kullanıcıların takdirini toplamaktadır.

Farmasi üretmiş olduğu, katalogda satışa sunmuş olduğu tüm ürünler ‘Vegan’ ürünlerdir.  Tüm ürünlerde bu hassasiyeti göstermektedir.

Sadece omega-3 ve Kolajen ürünlerimiz bunun dışındadır.

Farmasi’nin Vegan Sertifikası var mıdır?

Evet vardır. Ancak şunu da belirtmeliyiz ki; şimdilik yalnızca Mr. Wipes Bio Home Serisi ve Dr. C. Tuna Green Vegan Maskara ürünlerimizin VEGAN SERTİFİKASI alınmıştır. Kalan ürünlerimizin OMEGA 3 ve KOLAJEN hariç hepsi vegan olarak üretilmiştir ancak henüz vegan sertifikası tüm ürünler için alınmamıştır.

FARMASİ VEGAN MI? 3

FARMASİ VEGAN MI? 4

FARMASİ’DE HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST YAPILIR MI?

FARMASİ VEGAN MI? 5

Hayır. Hayvan haklarına saygılı ve asla hayvanlar üzerinde test yapılmayan CRUELTY FREE sertifikalı bir şirkettir.

Bu konu ve her konu hakkında daha detaylı  bilgilere ulaşmak için lütfen    bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Farmasi Vegan Ürünler Hangileridir?

Kolajen ve Omega 3 hariç tüm ürünlerimiz vegandır.

 

Anında sipariş vermek isteyenler bizimle iletişime geçebilirler.

Bu konu ve her konu hakkında daha detaylı  bilgilere ulaşmak için lütfen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kategoriler: Genel

5 yorum

İlay · 17 Temmuz 2021 19:14 tarihinde

Tam inanmıştım ama birisi Çin’de satış yapıldığını, o yüzden güvenmediğini belirtmiş. Bunun için ne söyleyeceksiniz?

    Sultan Paşalı · 17 Temmuz 2021 19:43 tarihinde

    Merhabalar. Bir Türk ürününün güvenilirliğini içeriği mi sağlar sizce, yoksa hangi ülkelerde satıldığı mı?
    Farmasi bir Türk firmasıdır ve Çin’de yada birçok ülkede satışı beni bir Türk olarak ancak sevindirir.

İlay · 20 Temmuz 2021 23:37 tarihinde

Bana göre,beni ilgilendiren ve ya önemli olan kısmı da rahatça kullanabilmek için içeriği ve CF olması. Bu markayı ben de kullanıyorum zaten. Ayrıca güvenden kastım Çin’e gönderilen ürünlerin deney zorunluluğunun bulunması! Birçok insan bu soru işaretleri ile muallakta. Benim sorum tam olarak buydu ve gerçek yetki sahibi kişilerden emin olmaktı. Doğaya özen gösteren her normal insan gibi almak istediğim cevapta “deneysiz ve güvenilir” denmesiydi. Beni de bir Türk olarak Doğa’ya karşı sevgi ve vicdan dolu yaklaşıldığını bilmek gururlandırır!

İlay · 21 Temmuz 2021 01:12 tarihinde

Bana göre,beni ilgilendiren ve ya önemli olan kısmı da rahatça kullanabilmek için içeriği ve CF olması. Bu markayı ben de kullanıyorum zaten. Ayrıca güvenden kastım Çin’e gönderilen ürünlerin deney zorunluluğunun bulunması! Birçok insan bu soru işaretleri ile muallakta. Benim sorum tam olarak buydu ve gerçek yetki sahibi kişilerden emin olmaktı. Doğaya özen gösteren normal bir insan olarak almak istediğim cevapta “deneysiz ve güvenilir” denmesiydi. Beni de bir Türk olarak Doğa’ya karşı sevgi ve vicdan dolu yaklaşıldığını bilmek gururlandırır!

    Sultan Paşalı · 25 Temmuz 2021 18:43 tarihinde

    Farmasi DR. Cevdet Tuna ürünleri birçok doğaya ve insana özen gösteren sertifikaya ve belgeye sahiptir.
    Farmasi’nin deney zorunluluğubulunmayan ülkede satılması demek sertifika olsa da olmasa da satılması demektir. Olmayanları biz de savunmuyor ve kabul etmiyoruz tabiki. Ama Farmasi’nin birçok sertifikasından en önemlileri Cruelty Free (Hayvanlar üzerinde test edilmez), nesli tükenen hayvan yada bitkileri asla kullanmaması, genetiği ile oynanmış bitkiler kullanmaması, hayvansal içerik kullannmıyor oluşu, vegan sertifikası, gmp sertifikası, helal sertifikası, iso 9001 belgesi, iso 27001 belgesi,güven damgası, sağlıklı iş yeri sertifikası önemli içerik ve hassasiyetlerini kanıtlayan belgelerden sadece bir kaçıdır.

    Eğer bu konu ve her konu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz WhatsApp’tan benimle anında iletişime geçebilirsiniz.

    https://api.whatsapp.com/send?phone=905059267802&text=Merhaba,%20Farmasi%20hakk%C4%B1nda%20bilgi%20almak%20istiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir