Farmasi’ye üyelik bugüne dek sadece Türkiye içinde olabiliyordu. Ama artık Farmasi’de farklı ülkelerden de kayıt – üye – yapabilmek ve ekip kurup kazanç sağlamak mümkün olabilecek.

FARMASİ ALMANYA DEUTSCHLAND 1

İlk olarak Türklerin en yoğun olarak yaşadığı ülke olan Almanya ile başlamak için çalışmalar hızla sürüyor. Pandemi nedeniyle gecikmeler yaşanan konuda artık sona doğru gelindi ve Almanya’dan üye olmak isteyenler için ön kayıtlar oluşturulmaya başlandı.

Farmasi’nin harika kazanç dünyasında siz de yerinizi almak isterseniz, bizimle iletişime geçebilir ve her sorunuza anında cevap almanın rahatlığı ile ilgili ve bilgili bir ekipte yerinizi alabilirisiniz. Bunun için yapmanız gereken çok kolay!

Dilerseniz buraya tıklayarak anında WhatsApp’tan bilgi alabilirsiniz.

Ya da aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.  

Farmasi Almanya (Deutschland) üyelik ve satış işlemleri için 2 ay gibi kısa bir süre kaldı denilebilir. Sistemsel altyapı hazırlıkları son hızla devam etmektedir. Yakında kayıt yapılabilecektir.

Ön kayıtlar için bizler de WhatsApp grupları oluşturmaya başlamış bulunmaktayız. Farmasi Almanya (Deutschland) başlamadan ürünler ve kazanç hakkında ön eğitim ve bilgilendirmeler yapmakta olduğumuz WhatsApp grubumuzda, Farmasi Almanya (Deutschland) kayıtlar başlar başlamaz donanımlı bir şekilde kazanç sağlamanız adına hazırlıklar yapmaktayız.

Gruplarımıza dahil olmak ve önbilgi almak için tıklayınız.

Sizler de kayıt işlemleri başladığında haberdar olmak ve bizim kurduğumuz WhatsApp gruplarına katılmak, Farmasi hakkında bilgi, eğitim ve motivasyon toplantılarımıza katılmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Farmasi; Almanya’da oturanları Farmasi ve kurucumuz Dr. Cevdet Tuna ürünleri ile buluşturacaktır. 2021 yılında Farmasi Meksika, Farmasi Kanada ve Farmasi Almanya (Deutschland) resmi satış ve üyelik işlemleri başlayacaktır. Sizler de doğrudan satışta Türkiye’de 1. Ve Dünya’da 30. Sırada yer alan süper güçlü ve kazanç sistemi kuvvetli bir TÜRK FİRMASInda çalışmak isterseniz, ekibimize katılmanızı tavsiye ederiz. İlgili ve bilgili bir ekiple çalışıp her konuda donanımıyla size anında cevap veren bu ekipte yer almak için acele ediniz.

Farmasi diğer ülkelerde ikamet eden ve Farmasi’ye kayıt olmak isteyenleri ekibimize dahil edebilmemiz için yoğun çalışma yürütmektedir.

Almanya’da Oturan Kişileri Türkiye’den Üye Yapabilir miyim?

 

Türkiye’de bulunan Farmasi üyeleri Almanya’da bulunan kişileri üye- kayıt yapabilmelerinin ön hazırlıklarını yapmaya başlamıştır. Farmasi sistemlerini bu doğrultuda çalışacak şekilde ayarlamaya çalışmaktadır.
Bu sayede Türkiye’de oturan bir Farması üyesi Almanya’da bulunan akraba ya da tanıdıklarını üye yapma şansı bulacaktır.

Bu hususta yine her zaman ki gibi doğru sponsor ve donanımlı ekip lideri çok önemlidir. Kişinin çalışması ve kararlığı ne kadar önemliyse de bu gücü kuvvetlendirecek kişi de donanımlı bir ekip lideridir. Motivasyon, ilgi, bilgi ve anında cevap alabileceğiniz bir ekipte yer almak için hemen tıklayınız.

Almanya’da Farmasi Satışı Yapabilir miyim?

Evet bu işi hem tek işiniz hem de ek işiniz olarak (hem part time hem full time) yapabilmeniz mümkündür. Dilerseniz mini job (mini-job) olarak da yapabilirsiniz. Bu konu ve Farmasi Almanya üyelik ve satışla ilgili her konu hakkında bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçiniz.

Peki, mini-job uygulaması nedir ve ne zaman değişti, süreci bir inceleyelim.

MİNİ-JOB (MİNİ İŞLER) NEDİR?

Aylık gelir 450 Euro’yu geçemez. Haftalık çalışma saatleri ile ilgili sınırlama yoktur. Ya da yılda sadece 50 gün veya sadece iki ay çalışabilirsiniz. İş hukuku açısından part-time iş kapsamındadır. Normal işten farkı sosyal sigorta konusundadır. Mini işte farklı sosyal sigorta geçerlidir. 450 Euro’luk bir mini-jobda işçiler ne vergi ne de sosyal kesintileri ödemek zorundalar.

2021 yılında üyelik ve satış işlemleri başladığında sizleri de Farmasi’nin kazançlı Dünya’sında yer almaya bekliyoruz.

Kategoriler: Genel

0 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir